Bild barngruppTräningsgrupp för barn och ungdom

Vårterminen 2015 startade vi en träningsgrupp för barn mellan åldrarna 7-9 år. Sedan dess har vi utökat gruppen och erbjuder nu träning för barn- och ungdom mellan åldrarna 7-13 år. Vi erbjuder barnen en träningsform med lek och rörelse blandat med traditionell karateträning. Traditionell karateträning innebär att det finns inslag i träningen av självförsvar, vett och etikett för att nämna några exempel. Ödmjukhet och respekt är tongivande delar i vår träning.

Barnen får prova på övningar och lekar som tränar koordination, balans och rörlighet. Kroppsmedvetenhet i form av att barnen får prova på olika hand, fotpositioner och ställningar kommer också att förekomma.

Huvudansvarig för barngruppen är Sempai Patrik Sörman. Patrik har gått Svenska Budo- och kampsportsförbundets barnledarutbildning. Övriga som instruerar i barngruppen heter: Alicia Edin,  Antonia Wigermo, Erik Nordström, Robert Olofsson och Lindy Tjärnlund Norén.

För träningstider se Här tränar vi.

patrikochsebastian

Patrik Sörman och Sebastian Heberlein som startade vår barn- ungdomsverksamhet.

Träningsavgift: 600kr/termin + 200 kr i medlemsavgift.

Varmt välkomna med frågor till:

Sempai Patrik: 0702191893

Anmälan sker till patrik@karatesallskapet.se och är gällande efter inbetalning av träningsavgiften till bankgiro: 437-9640 eller via swish: 123 092 60 55. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Nybörjarintag sker i början av varje termin. September och februari.

Varmt välkomna!