Nybörjare

Nästan alla kan träna karate. Vi har för närvarande två träningsgrupper, en barngrupp 7-13 år och en vuxengrupp. Från och med det år som man fyller 13 finns möjlighet att träna i vuxengruppen där vuxna och ungdomar tränar tillsammans. Inga förkunskaper behövs, kondition, styrka, smidighet och teknik tränar vi upp tillsammans. Allt du behöver för att börja träna är ett par långa träningsbyxor, en t-shirt och lite vilja. Vi tränar alltid barfota då vi är inomhus, viktigt är därför att fötterna är rena och att naglarna är kortklippta, för att undvika skador. Av samma anledning ska inga smycken eller klockor bäras under träningen.

Kyokushin karate är känt för sin disciplin och fysiskt krävande träning. Enda kravet som ställs på en nybörjare som vill börja träna är att man är villig att göra sitt bästa. Fysik, disciplin, sedvänjor och regler i träningslokalen kommer eftersom, liksom gemenskapen. Vårt mål är att alla som tränar ska utvecklas både fysiskt och mentalt, efter egen förmåga och i sitt eget tempo.

I början av varje termin har vi nybörjarintag då alla är välkomna att prova på träningsformen. Är du intresserad av att börja träna? Kontakta oss.

Vi erbjuder alla nybörjare högkvalitativ träning som leds av erfarna instruktörer, reducerad terminsavgift och förmånligt pris på karate-gi.

Vuxengrupp (från 13 år):

Nybörjare är välkomna att prova på och betalar 100 kr för två pass. Om man väljer att fortsätta träna dras den summan av träningsavgiften.

Träningstider för nybörjare: måndag 19.30-21, onsdag 19:30-21.

Anmäl ditt intresse till oss: info@karatesallskapet.se eller ring 0735391314.

Barn- och ungdomsgrupp (7-13 år): 

I barngruppen finns begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Mer info för barngruppen finner du under fliken Barngrupp.

Träningstider: söndagar 15:00-16:15.

Anmäl ditt intresse till Patrik: patrik@karatesallskapet.se eller ring 070-2191893.

Välkommen att börja träna hos oss!