Nästan alla kan träna karate. Vi har för närvarande två träningsgrupper, en barngrupp 7-9 år och en vuxengrupp. Från och med det år som man fyller 13 finns möjlighet att träna i vuxengruppen där vuxna och ungdomar tränar tillsammans. Inga förkunskaper behövs, kondition, styrka, smidighet och teknik tränar vi upp tillsammans. Allt du behöver för att börja träna är ett par långa träningsbyxor, en t-shirt och lite vilja. Vi tränar alltid barfota då vi är inomhus, viktigt är därför att fötterna är rena och att naglarna är kortklippta, för att undvika skador. Av samma anledning ska inga smycken eller klockor bäras under träningen.

Kyokushin karate är känt för sin disciplin och fysiskt krävande träning. Enda kravet som ställs på en nybörjare som vill börja träna är att man är villig att göra sitt bästa. Fysik, disciplin, sedvänjor och regler i träningslokalen kommer eftersom, liksom gemenskapen. Vårt mål är att alla som tränar ska utvecklas både fysiskt och mentalt, efter egen förmåga och i sitt eget tempo.

Nästa nybörjarintag:  februari 2019. Anmäl ditt intresse till emma@karatesallskapet.se eller ring 073-0605717.  Alla nybörjare får träna gratis de två första gångerna. Vi har öppet nybörjarintag hela månaden.

Vi erbjuder alla nybörjare högkvalitativ träning som leds av erfarna instruktörer, reducerad terminsavgift (700 kr) och förmånligt pris på karate-gi. För ungdomar mellan 13-20 år är priset endast 600 kr per termin.

Utöver träningsavgiften betalar du också en medlemsavgift 200kr/år.

För träningstider se Här tränar vi.

Välkommen att börja träna hos oss!